Pieterburen op het wad

Wadlopen is ooit begonnen vanuit Pieterburen en hier worden dan ook het gehele jaar door verschillende wadlooptochten georganiseerd waarbij je met een wadloopgids gaat zwerven over het wad. Wadlopen is ook ideaal als bedrijfsuitje, teambuildingsactiviteit, vrijgezellenfeest of familiedag. Wadloopschoenen kan je huren in onze wadloopwinkel.

Boek hier jouw uniek wadloop beleving met overnachting

Het pieterpad kan het hele jaar door gelopen worden

 

De bijna 500 kilometer lange route neemt je mee van de Groningse Waddenkust in Pieterburen naar de Sint-Pietersberg in Maastricht. De route is onderverdeeld in 26 etappes en de eerste etappe loopt van Pieterburen naar Winsum. Goede voornemens? Mocht je op zoek zijn naar een voordelige B&B kamer om te starten met het Pieterpad, hebben wij nog een aantal authentieke B&B kamers beschikbaar.

Boek hier jouw unieke Pieterpad beleving met overnachting

Bezoek de zeehonden in pieterburen
Vanuit de hotelkamers kun je de zeehonden letterlijk al horen, een bezoekje om de eigenaren van die gouden keeltjes te zien is op zich al reden genoeg. De entree van het Zeehondencentrum is praktisch naast het hotel, je kan hier zo naar toe lopen. Kijk zo vaak je wilt bij het voeren en leer alles over deze mooie dieren. Kaartjes koop je tegen een gereduceerd tarief in de receptie en hiermee mag je twee aaneengesloten dagen het Zeehondencentrum bezoeken.

Boek hier jouw unieke Zeehonden beleving met overnachting

Enkel een overnachting boeken
Een geheel verzorgd arrangement is wel zo makkelijk en vaak ook wel zo voordelig, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een overnachting te boeken en hier te kijken wat je verder allemaal wilt gaan doen!