Pieterpad arrangement

  • ✅ 2x Overnachting inclusief ontbijt
  • ✅ 2x Lunchpakket voor onderweg
  • ✅ Eerste etappe wandelroute
  • ✅ Welkomstborreltje
  • ✅ Verblijf het hele jaar door
  • ✅ Gratis Wifi

Op het uiterste puntje van Nederland, gelegen op het startpunt van het Pieterpad, vind je ons gezellige wadloop hotel Waddengenot. In het Waddendorp Pieterburen bruist de Waddenzee en het vakantiegevoel.

Reserveer direct

Staat het Pieterpad wandelen al jaren op je verlanglijstje, maar komt het er nooit van? Plan dan nu 3 dagen vrij en boek dit verzorgde arrangement, waarbij je op je eigen tempo de eerste etappes van het beroemde Pieterpad gaat bewandelen. Je krijgt iedere dag een lunchpakket mee voor onderweg en je komt langs leuke dorpjes waar je koffie kunt drinken.

Etappe 1 loopt van Pieterburen naar Winsum – 11 km.
Etappe 2 loopt van Winsum naar Groningen – 19 km.
Etappe 3 loopt van Groningen naar Zuidlaren – 21 km.

Bij aankomst zet je je auto op ons parkeerterrein neer, want deze heb je eventjes niet meer nodig. Na een lange reis mag je inchecken in onze receptie en begint de beleving. Tip: vraag hier naar een startstempel in het officiële Pieterpad boekje.

Na de eerste etappe van het Pieterpad breekt de namiddag in Pieterburen aan. Wel verdient na deze wandeling, kunnen jullie lekker nagenieten met een drankje op ons zonovergoten terras. ’s Avonds stap je vanuit je hotelkamer zo ons restaurant binnen voor een heerlijk uitgebreid diner of voor een huisgemaakte pizza in onze pizzeria.

Na het diner neem je een frisse duik in ons zwembad, om vervolgens helemaal tot rust te komen in onze Finse sauna. Tot slot ben je van harte welkom om het lokale welkomstborreltje Wadwater te proeven in ons Grand Café en nadat je de pop-quiz gewonnen hebt duik je moe maar voldaan je bed in.

Bij het uitgebreide ontbijt ’s ochtends mag je je eigen lunchpakket samenstellen naar wens, omdat er voor de volgende dagen natuurlijk de 2e en 3e etappe op het programma staan.

Slapen doe je in een van onze 38 ruime hotelkamers, welke evenals alle faciliteiten verspreid zijn over diverse gebouwen rondom ons “Waddengenot Pleintje”. Onze kamers zijn onlangs gerenoveerd en te boeken voor twee, drie, vier of vijf personen. Mocht je met een groter gezelschap komen, dan is een verblijf in een van onze vakantiehuizen aan te raden.

Bovenstaand arrangement kost €89,00 p.p. op basis van minimaal 2 volwassenen per kamer.
Toeslag op vrijdagen, zaterdagen, feestdagen en vakanties €9,50 p.p.p.n.
Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à €2,50 p.p.p.n.
Toeslag voor hond €15,00 p.h.p.n.
Toeslag voor arrangement o.b.v. 1 persoon €25,00 p.n.

Instagram has returned invalid data.