Geniet van de rust en ruimte in Pieterburen met voldoende afstand.

U bent van harte welkom in ons hotel en vakantiehuizen.

Vanuit Pieterburen is het heerlijk om in het Lauwersmeergebied te fietsen of wandelen, een stukje van het Pieterpad te lopen of een wandeling met de hond te maken. Hotel Waddengenot stelt hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doet er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen.

Het tonen van een geldige QR-code is momenteel noodzakelijk om van ons restaurant gebruik te mogen maken. Mocht u hier niet over beschikken bent u alsnog welkom bij ons. Voor eten en drinken kunt u dan de mogelijkheden voor afhalen bespreken.

Eten en drinken

  • Ons restaurant/pizzeria is dagelijks geopend van 07.30 uur tot 20.00 uur. 
  • Het ontbijt wordt in buffetvorm in ons restaurant geserveerd tussen 07.30 en 10.30 uur.

Hotel faciliteiten

  • Inchecken graag met max. 1 persoon per boeking tussen 15.00 en 18.00 uur 
  • Uitchecken mag tot 11.00 uur
  • Ons zwembad is geopend op gezette tijdstippen (kijk hier).

Wadlopen

Wij lopen dagelijks onze 2,5 uur durende wadlooptocht met 50 personen per groep. Deze kunt u eenvoudig bijboeken met een reservering of via deze link.

Zeehondencentrum Pieterburen

Het Zeehondencentrum is geopend, maar alleen toegankelijk met een QR-code. Daarnaast dient er vooraf gereserveerd te worden. Wanneer u kaartjes heeft inbegrepen in uw arrangement mag u alvast een dag reserveren. De kaartjes krijgt u dan bij incheck. Wanneer u tickets wilt kopen bij ons kan dit aan de balie voor €8,50 per volwassene of €6,00 per kind van 4 tot 12 jaar. In beide gevallen dient u vooraf te reserveren via deze link