tweepersoonskamer

Ruime hotelkamer voorzien van twee losse boxsprings, een badkamer met douche of bad, gratis WIFI en koffie/thee faciliteiten.

reserveer direct

€ 99,00 per nacht

driepersoonskamer

Ruime hotelkamer voorzien van twee losse boxsprings, een apart bed, een badkamer met douche, gratis WIFI en koffie/thee faciliteiten.

reserveer direct

€ 148,50 per nacht

vierpersoonskamer

Ruime familiekamer voorzien van twee losse boxsprings, een houten stapelbed, een badkamer met douche, gratis WIFI en koffie/thee faciliteiten.

reserveer direct

€ 198,00 per nacht

vijfpersoonskamer

Ruime familiekamer voorzien van twee losse boxsprings, een houten stapelbed met 3 slaapplekken, een badkamer met douche, gratis WIFI en koffie/thee faciliteiten.

reserveer direct

€ 239,00 per nacht

Appartement voor 4 personen

Nieuw appartement compleet ingericht voor 4 personen, voorzien van een afsluitbare slaapkamer, een slaapkamer in de vide, een woonkamer en een badkamer. Per persoon is er een linnen- en handdoeken pakket inbegrepen. Het appartement beschikt daarnaast over gratis WIFI en koffie/thee faciliteiten.

reserveer direct

Vakantiehuis voor 6 personen

Ruime vakantiewoning compleet ingericht voor 6 personen, voorzien van 3 slaapkamers met 2 losse boxsprings, een woonkamer, een keuken en een badkamer. Per persoon is er een linnen- en handdoeken pakket inbegrepen. Het vakantiehuis beschikt daarnaast over gratis WIFI en koffie/thee faciliteiten.

reserveer direct

Vakantiehuis voor 10 personen

Ruime vakantiewoning compleet ingericht voor 10 personen, voorzien van een badkamer met douche én bad, vier slaapkamers met losse boxsprings, een ruime woonkamer en een volledig ingerichte keuken. Linnen- en handdoeken pakket inbegrepen. Het vakantiehuis beschikt daarnaast over gratis WIFI en koffie/thee faciliteiten.

reserveer direct

Vakantiehuis voor 12 personen

Ruime vakantiewoning compleet ingericht voor 12 personen, voorzien van een kleine kitchenette, twee badkamers met douche en vier slaapkamers met losse boxsprings. Per persoon is er een linnen- en handdoeken pakket inbegrepen. Het vakantiehuis beschikt daarnaast over gratis WIFI en koffie/thee faciliteiten.

reserveer direct