Restaurant Waddengenot

Zodra het mooi weer is gooit restaurant Waddengenot letterlijk al deuren open. De zeelucht en de vriendelijkheid maken uw dinerervaring bij ons compleet. Onze menukaart biedt een perfecte balans tussen een gevarieerde keuze en een vriendelijke prijsstelling.

Menukaart restaurant waddengenot

 

Waddengenot aan Zee

Op de grens van Groningen en Friesland daar waar de boot naar Schier vertrekt, vind je Waddengenot aan Zee.
Bij Waddengenot aan Zee kun je genieten van een geweldig panoramazicht over zee en Lauwersmeer.
De terrassen zijn gelegen op nog geen 15 meter van het water. Je kunt de zeehonden zien zwemmen.

Menukaart waddengenot aan zee

Pizzeria Bij de buren van Pieter

Midden in het centrum van het bekende Waddendorp Pieterburen vind je Pizzeria & Grillrestaurant Bij de buren van Pieter. De heerlijke geur van vers gebakken pizza’s komt je tegemoet.

In een gezellige en warme omgeving genieten van de heerlijkste gerechten. Op het verwarmde, overdekte terras is het tot laat in de avond genieten.

De pizza’s zijn huisgemaakt, in de steenoven gebakken en maar liefst 33cm. Wij gebruiken uitsluitend verse producten, het liefst uit de streek en van het wad en toch proef je de smaak van Italië.

menukaart pizzeria

 

Après wad bar

Van oudsher is de apres wad bar de ontmoetingsplek voor dorpsbewoners, Pieterpad wandelaars, wadlopers en toeristen. Onder het genot van een Gronings biertje of wadwatertje kun je op het gezellige verwarmde terras aan de voorzijde heerlijk mensen kijken. Het café is het startpunt van het Pieterpad en wadlopen Pieterburen. Wanneer je Pieterburen bezoekt, dan mag een drankje in ons nostalgische bruincafé natuurlijk niet ontbreken. Gezelligheid kent geen tijd.