Beleef het echte eilandgevoel…

Kom helemaal tot rust en geniet van wat Pieterburen en Waddeneiland Schiermonnikoog te bieden heeft. Na een lange reis mag je inchecken in onze receptie en begint de beleving. Bij het inchecken ontvang je de boottickets, om de volgende dag Schiermonnikoog te gaan ontdekken.

Na je ontbijt stap je in de auto om een lekker dagje erop uit te gaan. Vanuit Pieterburen is het 20 minuten rijden naar Lauwersoog, de plaats waar de veerboot naar het eiland van de schiere monniken vertrekt. Wij raden aan om de boot van 09.30 uur te nemen, zodat je optimaal kunt genieten van wat dit prachtige eiland te bieden heeft. Huur een fiets en ontdek de ongerepte natuur of maak een lange wandeling op een van de breedste stranden van Europa!

Teruggekomen in Pieterburen, stap je vanuit je hotelkamer zo ons restaurant binnen en staat er op de 2e dag een tafel klaar voor een heerlijk 3-gangen diner. Na het diner kan je een frisse duik nemen in ons zwembad, om vervolgens helemaal tot rust te komen in de Finse sauna.

Tot slot ben je van harte welkom om het lokale welkomstborreltje Wadwater te proeven in ons Grand Café en nadat je de pop-quiz gewonnen hebt duik je moe maar voldaan je bed in.

Slapen doe je in een van onze 38 ruime hotelkamers, welke evenals alle faciliteiten verspreid zijn over diverse gebouwen rondom ons “Waddengenot Pleintje”. Onze kamers zijn onlangs gerenoveerd en te boeken voor twee, drie, vier of vijf personen. Mocht je met een groter gezelschap komen, dan is een verblijf in een van onze vakantiehuizen aan te raden.

Bovenstaand arrangement kost €99,00 p.p. op basis van minimaal 2 volwassenen per kamer.
Toeslag op vrijdagen, zaterdagen, feestdagen en vakanties €9,50 p.p.p.n. Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à €2,50 p.p.p.n.
Kinderen van 4-12 jaar €90,00 p.p.
Kinderen van 0-3 jaar €15,00 p.p.
Toeslag voor hond €15,00 p.h.p.n.
Toeslag voor arrangement o.b.v. 1 persoon €25,00 p.n.

Instagram has returned invalid data.