Download hier de banquetingmap voor de diverse mogelijkheden voor groepen in het hotel, restaurant, arrangementen, activiteiten.

Ben je nog op zoek naar een leuk uitje met je collega’s, familie, vriendengroep of sportteam? Wij kunnen een compleet dagje uit verzorgen voor alle leeftijden. Onze wadlooptocht van 2,5 uur is uitermate geschikt voor groepen, omdat deze voor mensen met diverse condities goed te doen is. Combineer het wadlopen met een van onderstaande arrangementen en succes gegarandeerd!

Basis wadlooparrangement à € 17,50 p.p.
Inclusief ontvangst met koffie/thee en gebak, film over de tocht en de wadlooptocht van 2,5 uur met gids.

Wadlopen en lunchen à € 37,50 p.p.
Inclusief ontvangst met koffie/thee en gebak, film over de tocht, de wadlooptocht van 2,5 uur met gids en een uitgebreid lunchbuffet.

Wadlopen en barbecueën à € 49,00 p.p.
Inclusief ontvangst met koffie/thee en gebak, film over de tocht, de wadlooptocht van 2,5 uur met gids en een uitgebreide barbecue.

Wadlopen en dinerbuffet à € 49,00 p.p.
Inclusief ontvangst met koffie/thee en gebak, film over de tocht, de wadlooptocht van 2,5 uur met gids en een uitgebreid dinerbuffet.

Wadlopen, slapen en dineren vanaf € 79,50 p.p.
Inclusief ontvangst met koffie/thee en gebak, film over de tocht, de wadlooptocht van 2,5 uur met gids, uitgebreid dinerbuffet, overnachting en uitgebreid ontbijt.

Stuur ons geheel vrijblijvend een aanvraag voor een complete offerte!

Foto wadlopen groep