Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van wadlooparrangementen. Zeven dagen per week zitten onze medewerkers van 9.00 uur tot 22.00 uur voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Alle informatie en tijden en tochten kunt u hier op de website vinden, ook veel gestelde vragen (FAQ), heeft u nog meer vragen, stuur ons gerust een e-mail dan krijgt zo snel mogelijk antwoord van ons. 

We hebben het over Pieterburen, een dorp dat grote internationale bekendheid geniet! Hier starten wekelijks vele mensen met wadlopen (de meest gelopen tocht ter wereld), maar ook met het befaamde Pieterpad. Maar wie kent het dorp niet van de¬†Zeehondencreche Pieterburen! In het centrum van het dorp Pieterburen vind je het horecaplein van Pieterburen, met restaurant Waddengenot, Grandcaf√©¬†‘Waddengenot’,Wellness bestaande uit: turksstoombad, Finse opgiet sauna, infrarood sauna, ¬†stortdouche (met mist en waterval ), ijsdouche, algehele masseer stoelen, afkoel ruimte & infrarood/lichttherapie., hotel Waddengenot*** . En met een half uurtje rijden zit je in Lauwersoog waar ons heerlijke visrestaurant¬†Waddengenot aan Zee¬†is gesitueerd boven op de dijk bij de veerboot naar Schiermonnikoog met uitzicht over de Waddenzee en het eiland!

 

Wadlopen
Wadlopen-pieterburen.nl

Boek bij ons alle arrangementen voor het wadlopen. Het echte wadlopen, naar de eilanden en voor alle leeftijden. 

Hotel Waddengenot nieuw

Hotel
Hotel Waddengenot

Hotel Waddengenot
beschikt over 38 ruime hotelkamers, familiekamers, groepskamers en meerdere vakantiehuizen.

Waddengenot aan Zee

Restaurants
Pieterburen en lauwersoog

Keuze uit onze restaurants, Restaurant Waddengenot, Grand café Waddengenot in Pieterburen en Waddengenot aan Zee in Lauwersoog.

Plattegrond 2023

Speeltuin
en midgetgolfbaan

Bij restaurant Waddengenot in Pieterburen, springen kinderen een gat in de lucht als ze de speeltuin van maar liefst 2500m2 zien. Midegetgolfbaan & biljart-midgetgolf, trampolines, glijbanen en een airtrampoline (springkussen).