zeehonden arrangement

  • ✅ Overnachting inclusief ontbijt
  • ✅ 1x Gourmetten
  • ✅ 2 dagen entree Zeehondecentrum
  • ✅ Welkomstborreltje
  • ✅ Verblijf het hele jaar door
  • ✅ Gratis Wifi

Kom met de kinderen (of zonder) een nachtje bij ons logeren en ervaar de complete Pieterburen beleving! Bij aankomst zet je je auto op ons parkeerterrein neer, want deze heb je eventjes niet meer nodig.

Na een lange reis mag je inchecken in onze receptie en begint de beleving. Bij een verblijf in Pieterburen mag een bezoekje aan het Zeehondencentrum vanzelfsprekend niet ontbreken. De entree van het Zeehondencentrum is praktisch naast het hotel, je kan hier zo naar toe lopen. Kijk zo vaak je wilt bij het voeren en leer alles over deze mooie dieren, je mag namelijk 2 (!) aaneengesloten dagen naar binnen met je ticket.

Na je bezoek aan het Zeehondencentrum breekt de namiddag in Pieterburen aan. Terwijl jullie lekker aan het nagenieten zijn op ons zonovergoten terras, kunnen de kinderen naar hartenlust spelen in onze grote speeltuin met skelterbaan (en stiekem een ijsje halen in de ijssalon).

’s Avonds stap je vanuit je hotelkamer zo ons restaurant binnen en staat er een gezellige tafel klaar om samen te gourmetten. Na het diner kan je een frisse duik nemen in ons zwembad, om vervolgens helemaal tot rust te komen in de Finse sauna.

Tot slot ben je van harte welkom om het lokale welkomstborreltje Wadwater te proeven in ons Grand Café en nadat je de pop-quiz gewonnen hebt duik je moe maar voldaan je bed in.

Slapen doe je in een van onze 38 ruime hotelkamers, welke evenals alle faciliteiten verspreid zijn over diverse gebouwen rondom ons “Waddengenot Pleintje”. Onze kamers zijn onlangs gerenoveerd en te boeken voor twee, drie, vier of vijf personen. Mocht je met een groter gezelschap komen, dan is een verblijf in een van onze vakantiehuizen aan te raden.

I.v.m. corona is het verplicht het bezoek aan de zeehonden zelf online te reserveren, dit kan je het beste direct regelen via de website van Zeehondencentrum Pieterburen.

Bovenstaand arrangement kost €55,00 p.p. op basis van minimaal 2 volwassenen per kamer.

Toeslag op vrijdagen, zaterdagen, feestdagen en vakanties €9,50 p.p.p.n.
Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à €2,50 p.p.p.n.

Kinderen van 4-12 jaar €44,00 p.p.
Kinderen van 0-3 jaar €15,00 p.p.

Toeslag voor hond €15,00 p.h.p.n.
Toeslag voor arrangement o.b.v. 1 persoon €25,00 p.n.

Instagram has returned invalid data.