Vier vakantie in pieterburen…

Met dit uitgebreide all-in arrangement ervaar je een minivakantie met de complete Pieterburen beleving! Bij aankomst zet je je auto op ons parkeerterrein neer, want deze heb je eventjes niet meer nodig. Na een lange reis mag je inchecken in onze receptie annex wadloopwinkel en begint de beleving.

Na je deelname aan een sportieve wadlooptocht, etappe van het Pieterpad of bezoekje aan het Zeehondencentrum (vanaf 1 juli geopend) breekt de namiddag in Pieterburen aan. Terwijl jullie lekker aan het nagenieten zijn op ons zonovergoten terras, kunnen de kinderen naar hartenlust spelen in onze grote speeltuin met midgetgolfbaan (en stiekem een ijsje halen in de ijssalon).

’s Avonds stap je vanuit je hotelkamer zo ons restaurant binnen voor een heerlijk uitgebreid diner op de 1e en 3e dag of voor een huisgemaakte pizza in onze pizzeria op de 2e dag. Na het diner neem je nog even een frisse duik in ons zwembad.

Tot slot ben je van harte welkom om het lokale welkomstborreltje Wadwater te proeven in ons Grand Café en vervolgens duik je moe maar voldaan je bed in.

Slapen doe je in een van onze 38 ruime hotelkamers, welke evenals alle faciliteiten verspreid zijn over diverse gebouwen rondom ons “Waddengenot Pleintje”. Onze kamers zijn onlangs gerenoveerd en te boeken voor twee, drie, vier of vijf personen. Mocht je met een groter gezelschap komen, dan is een verblijf in een van onze vakantiehuizen aan te raden.

Bovenstaand arrangement kost €169,50 p.p. op basis van minimaal 2 volwassenen per kamer.
Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à €2,50 p.p.p.n.
Kinderen van 4-12 jaar €139,00 p.p.
Kinderen van 0-3 jaar €15,00 p.p.
Toeslag voor hond €15,00 p.h.p.n.
Toeslag voor arrangement o.b.v. 1 persoon €25,00 p.n.