KERST VAKANTIE ARRANGEMENT

Met dit uitgebreide all-in arrangement ervaar je een winterse minivakantie met de complete Pieterburen beleving! Bij aankomst zet je je auto op ons parkeerterrein neer, want deze heb je eventjes niet meer nodig. Na een lange reis mag je inchecken in onze receptie en kan het genieten beginnen.

Na je deelname aan frisse winter wadlooptocht (optioneel bij te boeken), etappe van het Pieterpad of bezoekje aan het Zeehondencentrum breekt de namiddag in Pieterburen aan. Kom lekker opwarmen met een warme chocolademelk of wat sterkers en beslis je voor eens en altijd uit wie nou het beste is in Monopoly of Stratego.

’s Avonds stap je vanuit je hotelkamer zo ons Grand Café binnen voor een heerlijk uitgebreid (kerst)diner op de 1e en 3e dag of voor een huisgemaakte pizza op de 2e dag. Na het diner neem je nog even een frisse duik in ons zwembad en warm je heerlijk op in de sauna.

Slapen doe je in een van onze 38 ruime hotelkamers, welke evenals alle faciliteiten verspreid zijn over diverse gebouwen. Onze kamers zijn onlangs gerenoveerd en te boeken voor twee, drie, vier of vijf personen. Mocht je met een groter gezelschap komen, dan is een verblijf in een van onze vakantiehuizen aan te raden.

Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen in het weidse en winterse Pieterburen!

Bovenstaand arrangement kost €169,50 p.p. op basis van minimaal 2 volwassenen per kamer.
Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à €2,50 p.p.p.n.
Kinderen van 4-12 jaar €139,00 p.p.
Kinderen van 0-3 jaar €15,00 p.p.
Toeslag voor hond €15,00 p.h.p.n.
Toeslag voor arrangement o.b.v. 1 persoon €25,00 p.n.