Waddengenot B.v.

 

Wadlopen, eten, drinken, slapen en Wad!

 

Dagje of weekendje er tussen uit? Met gezin, bedrijf, vrienden of….samen? Vanuit het dorp ruik je de zilte zeelucht van het Wad. De gewassen op het veld zwaaien in de wind. In een plaatselijk cafeetje vertellen dorpelingen en gasten hun verhalen in het schemer van het licht. Mensen zeggen wel eens ‘het eilandgevoel, maar dan op het vaste land…’

Wij zitten in Pieterburen, een dorp dat grote internationale bekendheid geniet! Hier starten wekelijks vele mensen met wadlopen (de meest gelopen tocht ter wereld), maar ook met het befaamde Pieterpad. Maar wie kent het dorp niet van het Zeehondencentrum Pieterburen! In het centrum van het dorp Pieterburen vind je het horecaplein van Pieterburen, met restaurant Waddengenot, pizzeria en grandcafé Waddengenot, badhuis Waddenwellness en hotel Waddengenot. Met een half uurtje rijden zit je in Lauwersoog waar ons heerlijke visrestaurant Waddengenot aan Zee is. Hier zit je boven op de dijk, bij de veerboot naar Schiermonnikoog, met uitzicht over de Waddenzee en het eiland!

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van wadlooparrangementen. Zeven dagen per week zitten onze medewerkers van 9.00 uur tot 22.00 uur voor je klaar om alle vragen telefonisch te beantwoorden. De informatie over vertrektijden en tochten kun je hier op de website vinden, zoals ook antwoorden op veel gestelde vragen (FAQ). Staat de gewenste informatie hier niet op of heb je nog meer vragen, stuur ons gerust een e-mail dan krijg je zo snel mogelijk antwoord van ons. 

 

Wadlopen
Wadlopen-pieterburen.nl

Boek bij ons alle arrangementen voor het wadlopen. Het echte wadlopen, naar de eilanden en voor alle leeftijden. 

Hotel
Hotel Waddenweelde

Hotel Waddenweelde beschikt over 38 ruime hotelkamers, familiekamers, groepskamers en vakantiehuizen.

Restaurants
Pieterburen en lauwersoog

Keuze uit onze 3 restaurants, Restaurant Waddengenot, Pizzeria Bij de buren van Pieter in Pieterburen en Waddengenot aan Zee in Lauwersoog.

Speeltuin
en skelterbaan

Bij restaurant Waddengenot in Pieterburen, springen kinderen een gat in de lucht als ze de speeltuin van maar liefst 2500m2 zien. Bijna 800 meter skelterbaan, trampolines, glijbanen en een airtrampoline (springkussen).