start pieterpad aanbieding

  • ✅ 1x Overnachting inclusief ontbijt
  • ✅ 1x Lunchpakket zelf smeren voor onderweg
  • ✅ Eerste etappe wandelroute
  • ✅ Welkomstborreltje
  • ✅ Verblijf het hele jaar door
  • ✅ Gratis Wifi

Op het uiterste puntje van Nederland, gelegen op het startpunt van het Pieterpad, vind je ons gezellige wadloop hotel Waddengenot. In het Waddendorp Pieterburen bruist de Waddenzee en het vakantiegevoel.

Reserveer direct


Staat het Pieterpad wandelen al jaren op je verlanglijstje, maar komt het er nooit van? Plan dan nu 3 dagen vrij en boek dit verzorgde arrangement, waarbij je op je eigen tempo de eerste etappes van het beroemde Pieterpad gaat bewandelen. Je mag bij het ontbijt zelf een lunchpakket smeren om mee te nemen voor onderweg.

Etappe 1 loopt van Pieterburen naar Winsum – 11 km.
Etappe 2 loopt van Winsum naar Groningen – 19 km.

Bij aankomst zet je je auto op ons parkeerterrein neer, want deze heb je eventjes niet meer nodig. Na een lange reis mag je inchecken in onze receptie en begint de beleving. Tip: vraag hier naar een startstempel in het officiële Pieterpad boekje.

Na de eerste etappe van  het Pieterpad breekt de namiddag in Pieterburen aan. Wel verdient na deze wandeling, kunnen jullie lekker nagenieten  met een drankje . ’s Avonds stap je vanuit je hotelkamer zo ons restaurant binnen voor het diner.

Na het diner neem je een frisse duik in ons zwembad, om vervolgens helemaal tot rust te komen in onze Finse sauna. Tot slot ben je van harte welkom om het lokale welkomstborreltje Wadwater te proeven.

Bovenstaand arrangement kost €29,00 p.p. op basis van minimaal 2 volwassenen per kamer.
Toeslag op zaterdagen, feestdagen en vakanties €9,50 p.p.p.n.
Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à €2,50 p.p.p.n.
Toeslag voor hond €15,00 p.h.p.n.
Instagram has returned invalid data.