2 daagse wadlopen

  • ✅ Leuke actieve tocht van 2,5 tot 3 uur
  • ✅ Koffie/thee met appelgebak
  • ✅ Diavoorstelling over de wadlooptocht
  • ✅ Overnachting inclusief ontbijt
  • ✅ Welkomstborreltje
  • ✅ 3 gangen keuze diner

Volop genieten van een complete wadloopbeleving en van het waddendorp Pieterburen? Boek dan het 2 daags wadloop arrangement. Met dit arrangement beleef je niet alleen alle facetten van het Wad, maar ook alles wat het dorp Pieterburen te bieden heeft. 

Bij aankomst zet je je auto op ons parkeerterrein neer, want deze heb je eventjes niet meer nodig. Na een lange reis mag je inchecken in onze receptie annex wadloopwinkel en begint de beleving. Hier kan je eventueel schoeisel huren in de maten 38 t/m 47 en eventuele andere wadloopspulletjes kopen.

Nadat je je hebt ingeschreven begint het programma ontspannen in ons restaurant met koffie/thee en appelgebak en draait hier een korte sfeerfilm over wadlopen. Tevens is hier de laatste mogelijkheid voor een toiletbezoekje voor je het wad gaat trotseren.

Na je deelname aan de sportieve wadlooptocht breekt de namiddag in Pieterburen aan. Terwijl jullie lekker aan het nagenieten zijn op ons zonovergoten terras, kunnen de kinderen naar hartenlust spelen in onze grote speeltuin met skelterbaan (en stiekem een ijsje halen in de ijssalon).

’s Avonds stap je vanuit je hotelkamer zo ons restaurant binnen voor een heerlijk uitgebreid 3-gangen diner. Na het diner neem je een frisse duik in ons zwembad, om vervolgens helemaal tot rust te komen in onze Finse sauna. Tot slot ben je van harte welkom om het lokale welkomstborreltje Wadwater te proeven in ons Grand Café en nadat je de pop-quiz gewonnen hebt duik je moe maar voldaan je bed in.

Slapen doe je in een van onze 38 ruime hotelkamers, welke evenals alle faciliteiten verspreid zijn over diverse gebouwen rondom ons “Waddengenot Pleintje”. Onze kamers zijn onlangs gerenoveerd en te boeken voor twee, drie, vier of vijf personen. Mocht je met een groter gezelschap komen, dan is een verblijf in een van onze vakantiehuizen aan te raden.

Bovenstaand arrangement kost €94,50 p.p. op basis van minimaal 2 volwassenen per kamer.
Toeslag op vrijdagen, zaterdagen, feestdagen en vakanties €9,50 p.p.p.n.
Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à €2,50 p.p.p.n.

Toeslag voor hond €15,00 p.h.p.n.
Toeslag voor arrangement o.b.v. 1 persoon €25,00 p.n.

Instagram has returned invalid data.