Lauwersmeer Arrangement

  • ✅ 2x Overnachting inclusief ontbijt
  • ✅ 1x 3-gangen diner op de 2e dag
  • ✅ Fiets/wandelroute boek
  • ✅ Verblijf het hele jaar
  • ✅ Welkomstborreltje
  • ✅ 3 gangen keuze diner

 

Reserveer direct

Kom helemaal tot rust en geniet van wat Pieterburen en het Lauwersmeer gebied te bieden heeft. Na een lange reis mag je inchecken in onze receptie en begint de beleving. Bij het inchecken ontvang je diverse wandel en fietsroutes, om de prachtige Groningse natuur te gaan ontdekken.

Genieten van het nationaal park Lauwersmeer…

Nabij Pieterburen en rondom Nationaal Park het Lauwersmeer kun je prachtige wandelingen of fietstochten maken. In dit gebied van water, ruige graslanden en eilandjes broeden ruim honderd vogelsoorten – zoals de zeearend en lepelaar – en overwinteren jaarlijks ruim tienduizenden ganzen. Een aanrader dus voor de vogelliefhebbers! In het waddendorp Pieterburen vind je naast het Zeehondencentrum ook verschillende antiek- en curiosazaken alsmede een botanische tuin met een oud kerkje.

’s Avonds stap je vanuit je hotelkamer zo ons restaurant binnen en staat er op de 2e dag een tafel klaar voor een heerlijk 3-gangen diner. Na het diner kan je een frisse duik nemen in ons zwembad, om vervolgens helemaal tot rust te komen in de Finse sauna.

Tot slot ben je van harte welkom om het lokale welkomstborreltje Wadwater te proeven in ons Grand Café en nadat je de pop-quiz gewonnen hebt duik je moe maar voldaan je bed in.

Slapen doe je in een van onze 38 ruime hotelkamers, welke evenals alle faciliteiten verspreid zijn over diverse gebouwen rondom ons “Waddengenot Pleintje”. Onze kamers zijn onlangs gerenoveerd en te boeken voor twee, drie, vier of vijf personen. Mocht je met een groter gezelschap komen, dan is een verblijf in een van onze vakantiehuizen aan te raden.

Bovenstaand arrangement kost €69,50 p.p. op basis van minimaal 2 volwassenen per kamer.
Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting à €2,50 p.p.p.n.
Toeslag voor hond €15,00 p.h.p.n.

Toeslag voor arrangement o.b.v. 1 persoon €25,00 p.n.

Instagram has returned invalid data.