EXTRA VOORZORGSMAATREGELEN CORONA (update: 13-10-2020)

EXTRA VOORZORGSMAATREGELEN CORONA (update: 13-10-2020)

Wij zijn ook in afwachting van de persconferentie en weten momenteel nog niet wat de nieuwe maatregelen worden. Graag willen wij u vragen om te wachten met bellen en/of mailen tot morgen 11.00 uur. Dit geeft ons de tijd om op de nieuwe situatie te anticiperen.

De frisse Groningse buitenlucht en uitgestrekte faciliteiten bieden een uitstekende uitvalsbasis voor een veilige en zorgeloze stay-cation.

Vanuit Pieterburen is het heerlijk om een dagje naar Schiermonnikoog te gaan, lekker in het Lauwersmeergebied te fietsen, het Pieterpad te lopen of deel te nemen aan een georganiseerde wadlooptocht met gids. Hotel Waddengenot stelt hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doet er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen.

Om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen is ons bedrijf volledig aangepast op de huidige situatie. Hierbij is aan alles gedacht en voldoen wij aan alle richtlijnen voor een onbezorgd en veilig verblijf.

Extra soepele annuleringsbeleid

Omdat het een onzekere tijd is, willen wij u als gast een stukje zekerheid bieden. Daarom is het mogelijk om uw gemaakte reservering eenmalig kosteloos te verplaatsen naar een nieuwe datum voor 1 april 2021. Daarnaast dient de nieuwe gewenste datum doorgegeven te worden voor 1 december 2020. Indien de nieuwe datum in een duurdere periode valt (vakantie / feestdag) dan kan er een toeslag berekend worden.

De frisse Groningse buitenlucht en uitgestrekte faciliteiten bieden een uitstekende uitvalsbasis voor een veilige en zorgeloze stay-cation.

Vanuit Pieterburen is het heerlijk om een dagje naar Schiermonnikoog te gaan, lekker in het Lauwersmeergebied te fietsen, het Pieterpad te lopen of deel te nemen aan een georganiseerde wadlooptocht met gids. Hotel Waddengenot stelt hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doet er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen.

Om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen is ons bedrijf volledig aangepast op de huidige situatie. Hierbij is aan alles gedacht en voldoen wij aan alle richtlijnen voor een onbezorgd en veilig verblijf.

Extra soepele annuleringsbeleid

Omdat het een onzekere tijd is, willen wij u als gast een stukje zekerheid bieden. Daarom is het mogelijk om uw gemaakte reservering eenmalig kosteloos te verplaatsen naar een nieuwe datum voor 1 april 2021. Daarnaast dient de nieuwe gewenste datum doorgegeven te worden voor 1 december 2020. Indien de nieuwe datum in een duurdere periode valt (vakantie / feestdag) dan kan er een toeslag berekend worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *